M+ Ejendomme ansætter ny administrerende direktør

16. maj 2022

Den Horsens-baserede ejendomskoncern M+ Ejendomme har ansat Henrik Hansen som ny administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som direktør for Udvikling Vest hos CASA. Tidligere i karrieren har Henrik Hansen haft ansættelse hos bl.a. Sjælsø Gruppen, Raundahl & Moesby, og kommer således til M+ Ejendomme med mere end 20 års erfaring i ejendomsbranchen. Henrik Hansen er tiltrådt stillingen i dag den 16. maj.

 
 
 
 

Bestyrelsesformand for M+ Ejendomme, Bettina Antitsch Mortensen, glæder sig over, at det er lykkedes at få en så erfaren ejendomsprofil til jobbet som topchef for M+ Ejendomme.

"Vi er utrolig glade for at få Henrik med på holdet. Henrik har en solid erfaring fra branchen, som vil være med til at sikre den videre udvikling af M+ Ejendomme. Samtidig besidder Henrik det værdisæt, som er kendetegnet for vores forretning," udtaler Bettina Antitsch Mortensen.

 

Henrik Hansen får til opgave at videreudvikle organisationen i M+ Ejendomme og ejendomsporteføljen, der på tværs af koncernen udgør mere end 3 mia. kr. og over 200.000 kvadratmeter, bestående af primært centralt beliggende ejendomme i de østjyske vækstbyer Aarhus, Skanderborg, Horsens, Hedensted og Vejle. Senest har M+ Ejendomme erhvervet Skejby Centret i det nordlige Aarhus, der rummer godt 8.500 kvadratmeter udlejningsareal.

"Jeg er glad for den tillid, som bestyrelsen har vist mig. Det er en spændende opgave at få ansvaret for at videreudvikle M+ Ejendomme, som altid har haft store ambitioner og et godt renommé i branchen," siger Henrik Hansen, der overtager jobbet fra Peter Heide Wessel.

 

Ejendomsporteføljen M+ Ejendomme A/S er en del af M+ koncernen, der er stiftet og opbygget af den nyligt afdøde, serieiværksætter Michael Antitsch Mortensen. Efter dødsfaldet har hustruen Bettina Antitsch Mortensen overtaget posten som bestyrelsesformand.

M+ Ejendommes historie går tilbage til 1985, og selskabet var Michael Antitsch Mortensens første, som han stiftede som 13-årig. Selskabet har over de seneste år oplevet en omfattende vækst af ejendomsporteføljen. M+ Ejendomme A/S har iværksat en strategisk fokusering på udvikling og drift af ejendomme.