Graven 3, Horsens

Type
Erhvervslejemål
Beliggenhed
Graven 3, 8700 Horsens
Pris
Årlig leje: 120.000 kr. (1.176,47 kr. p.a./pr. m²)
Omfang
102 m2 butikslokale + 50 m2 kælderlokale.

Butikslejemål med 9 meter facade ud til gågaden

Dette butikslejemål har en god beliggenhed i gågaderne i Horsens. Lejemålet er beliggende i den nedre del af Graven med synlighed fra Søndergade, der er hovedgaden i midtbyen.

Lokalet har en lang facade på 9 meter med vinduer fra gulv til loft. Det giver en god synlighed og gode muligheder for at lave flotte udstillinger.

I stueplan er der 102 kvm., som er anvendt til butiksformål og et mindre tekøkken. Butikslokalets u-formede indretning giver mange gode vægmeter til udstilling af varer mv.

Fra stueplan er der direkte adgang til ca. 50 kvm. kælder. Kælderen har en fin loftshøjde og er velegnet til lager og opbevaring. I kælderen finder du også et toilet.

Lokalet egner sig til mange formål – f.eks. detailhandel, frisør og lignende.

Horsens har altid været en stærk handelsby med et stort udbud af specialbutikker, kædebutikker og en aktiv detailhandel. Søndergade er i gang med en istandsættelse af belægning, belysning, opholdsarealer mv., hvilket vil være til gavn for hele midtbyen.

Indbyggerantallet i Horsens Kommune stiger kraftigt år for år. I 2020 er kommunens indbyggertal steget til over 90.000, og Danmarks Statistik forventer at kommunen vokser til over 94.000 borgere inden 2023.

Der bygges mange nye boliger og flere af dem bygges i nærheden af bymidten – her kan bl.a. nævnes projekterne på Havnen, Lilli Gyldenkildes Torv og Godsbanearealet.