AARHUS C, Butiks- eller cafélejemål med hjørneplacering på Strøget

Beliggenhed
Søndergade 2, 8000 Aarhus C
Pris
Kr. 740.000 / år

AARHUS C, Butiks- eller cafélejemål med hjørneplacering på Strøget

Lejemålet, der i alt er 230 m² fordelt på to plan, med 115 m² i stuen og 115 m² i parterre, har tidligere været udlejet til Baresso.

Lejemålet er oplagt til at forsætte inden for samme branche som kaffebar eller café, men kan også anvendes til tøjbutik, smykkeforretning eller lign. Her vil man kunne indrette stueetagen som en klassisk butik med stor eksponering ud til Strøget. Der kan også indrettes til butik i parterre, da der er gode adgangsforhold for kunder og et godt lysindfald.
Søndergade 2 er en hjørnebutik med facade ud til Skt. Clemens Bro, hvor Sinnerup, H&M, Humac og Bestseller har butikker.
På modsatte hjørne af lejemålet her, vil der indenfor de næste år starte et stort hotelprojekt, som vil være med til at øge trafikken for dette område.

Plantegningen viser stueplan og parterre på hver 115 m², i alt 230 m².
I stuetagen er der kundetoiletter, hvilke kan fjernes hvis arealet ønskes anvendt til butik. Derudover er der et mindre køkken, som 
også kan fjernes og åbnes, hvis man ønsker at benytte lokalerne til butik.
I parterre er der indrettet med personalerum, personaletoilet og et lagerlokale, ligesom der er plads til flere siddende gæster.
Mulighederne er mange, så lad os starte en dialog om hvordan din butik eller café kan ligge på én af de bedste beliggenheder på 
Strøget.

Månedlig leje: 61.667 kr. ekskl. drift

 

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os

Vil du vide mere om ejendommen?

Læs mere