AARHUS C, Butiks- eller cafélejemål med hjørneplacering på Strøget

Beliggenhed
Søndergade 2, 8000 Aarhus C
Pris
Kr. 862.500

AARHUS C, Butiks- eller cafélejemål med hjørneplacering på Strøget

Lejemålet, der i alt er 230 m² fordelt på to plan, med 115 m² i stuen og 115 m² i parterre, har tidligere været udlejet til Baresso.

Stuen er indrettet med en stor kaffebar, siddepladser, kundetoiletter og et mindre køkken. I parterre er der indrettet til flere siddepladser, køkken og personalefaciliteter.

Lejemålet er oplagt til at forsætte inden for samme branche, men kan også anvendes til tøjbutik, smykkeforretning eller lign. Her vil man kunne indrette stueetagen som en klassisk butik med stor eksponering ud til Strøget. Der kan også indrettes til butik i parterre, da der er gode adgangsforhold for kunder og et godt lysindfald.

Søndergade 2 er en hjørnebutik med facade ud til Skt. Clemens Bro, hvor Sinnerup, H&M, Humac og Bestseller har butikker.

På modsatte hjørne af lejemålet her, vil der indenfor de næste år starte et stort hotelprojekt, som vil være med til at øge trafikken for dette område.

Derudover har butikken facade til Søndergade, hvor naboerne er Kop & Kande, Hunkemöller, George Jensen og lige om lidt Moss Copenhagen. 

Midt på Søndergade ligger Salling; et stormagasin med en fantastisk rooftop-udsigt over byen.  Salling er et stort trækplaster for mange kunder, og bidrager til at gøre Strøget meget eftertragtet.

Der gøres opmærksom på at ved en facadeændring, som vist på visualiseringsbillederne, skal der søges om tilladelse ved kommunen først. En proces udlejer allerede er i gang med.

Ejendommen er energimærket med karakteren C.

  • Areal: 230 m² fordelt med 115 m² i stuen og 115 m² i parterre
  • Mulighed for ændring af facadeudtryk
  • Oplagt til café eller butik
  • Månedlig leje: 71.875 kr. ekskl. drift

 

Kontakt gerne mægler eller M+ i dag for en fremvisning.

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os

Vil du vide mere om ejendommen?

Læs mere