Attraktivt butikslejemål på hovedstrøget i Horsens

Type
Detail
Beliggenhed
Horsens
Pris
Årlig bruttoleje kr. 587.500
Omfang
275 m2 + 50 m2 kælder

Attraktivt butikslejemål på hovedstrøget i Horsens

Efter 20 år i samme lejemål, har Matas valgt at sammenlægge deres to strøgbutikker i et større lokale. Derfor får du nu muligheden for at leje dette meget attraktive butikslejemål på solsiden af Søndergade. Lejemålet består af samlet 275 m², hvoraf 50 m² er opbevaring i kælderen.

Lejemålet er beliggende i én af de flotteste bygninger på Søndergade. Facaden er malet i en flot gylden farve og de smukke detaljer er fremhævet i hvidt. Fra gågaden er der adgang til lokalet via god rampe, hvorfor lokalet er nemt tilgængeligt også for børnefamilier og handicappede. Butikslokalet er ét niveau.

Lokalet har ca. 8,5 meter facade med 3 gode store vinduer fra gulv til loft. Indretningen består af ét stort L-formet butikslokale med god plads til udstilling mv.

Fra butikken er der direkte adgang til kælderen, hvilket gør det nemt at hente varer på lageret.

Til lejemålet er der også baglokale med toilet, kontor og mindre personalerum.

Strøget i Horsens har netop gennemgået en totalrenovering med ny belægning, beplantning, belysning m.m., hvilket har været med til at skabe mere liv og trafik på hele gaden. Resultatet er blevet en gågade med legeområder, opholdsarealer og generelt god plads til udendørs udstilling for butikkerne.

Af nærmeste naboer kan blandt andet nævnes Jack & Jones, Bog & Ide, Louis Nielsen, Vero Moda samt Neye. I baggården til ejendommen er der gode muligheder for kundeparkering

Ifølge en analyse af detailhandlen i Horsens er der de seneste 6 år kommet 16 % flere butikker i Horsens. Det bevidner, at Horsens er en god handelsby beliggende i én af de hurtigst voksende kommuner i Danmark.

Kontakt gerne mægler eller M+ i dag for en fremvisning.

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os

Vil du vide mere om ejendommen?

Læs mere