EXXIT 59, VEJLE, Byggegrunde, domicil- og kontorlejemål på Danmarks bedste beliggenhed

Beliggenhed
Exxit 59, Vejle

EXXIT 59, VEJLE, Byggegrunde, domicil- og kontorlejemål på Danmarks bedste beliggenhed

30 millioner mennesker ser din virksomhed hvert år.
Når du flytter din virksomhed til Exxit 59, opnår du maksimal synlighed fra E45. Det gør beliggenheden attraktiv for virksomheder, restauranter, fragtcentraler, oplevelsesindustrien og store domiciler.
Og med under en times transport til Aarhus, Odense, Esbjerg og Herning får du de bedste forudsætninger for at tiltrække medarbejdere. 

Flyt din virksomhed og bliv en del af noget større.
Hos Exxit 59 kommer du til at drive din virksomhed i et område i rivende udvikling – hvor der er mulighed for at skabe unikke synergier mellem din og områdets øvrige virksomheder.
Samtidig flytter du din virksomhed til moderne og attraktive erhvervslokaler i et område, som dine kunder og medarbejdere nemt kan komme til og fra. For transport- og logistikvirksomheder, montører og sælgere er nærheden til både E45 og E20 afgørende.

Lej et eksisterende domicil - eller lad os bygge et til din virksomhed.
Hos Exxit 59 kan du leje et af vores ledige erhvervslejemål – eller lade os opføre et nyt domicil til din virksomhed på en af vores ledige byggegrunde. Det er M+ Ejendomme, der ejer Exxit 59 – og det er derfor også os, der står for projekteringen, byggeriet og finansieringen af det domicil, du efterfølgende lejer af Exxit 59.
 

Se ledige lejemål på exxit59.dk eller kontakt Jacob Wollenberg på +45 2496 0040 / jaw@casabolig.dk

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os