Graven 5 ST, 8700 Horsens

Type
Erhvervslejemål
Beliggenhed
Graven 5, 8700 Horsens
Pris
Årlig leje: 150.000 kr. (1.515,15 kr. p.a./pr. m²)
Omfang
99 m2 erhvervsareal + 51 m2 kælderlokale.

Butikslejemål med fantastisk synlighed

I Graven får du en enestående beliggenhed til din butik. Dette lejemål, som tidligere var hjemsted for den populære Burger Shack, er nu tilgængeligt for dig, der søger en unik mulighed for din kommende butik.

Ejendommen byder på et erhvervsareal på 99 m², med en rummelig kælder på 51 m², udstyret med toiletfaciliteter og perfekt til opbevaring af dit varelager.

Graven 5 har store facadevinduer, der giver en enestående synlighed ud til gaden og giver lokalet et flot naturligt lys. Lokalerne står tomme, og klar til at blive formet efter dine behov.

Lejemålet ligger i Graven, også kendt som "Street of Fame" i Horsens. Byen har valgt denne sidegade som et hyldeststed for sin musikhistorie ved at indgravere navnene på de musikere, der har spillet i Horsens, i fliserne. Dette giver ejendommen en unik charme og historisk betydning, der kan berige din virksomhed.

Uanset om du drømmer om at etablere en restaurant, café, butik eller noget helt andet, er dette lejemål et oplagt sted at have i tankerne.

Grib chancen for at etablere din virksomhed i "Street of Fame".

Tag endelig kontakt for at høre mere om mulighederne, eller for at bestille en fremvisning af dette lejemål.

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os