HORSENS C, Hyggeligt erhvervslejemål midt på gågaden

Beliggenhed
Søndergade 49, Horsens
Pris
Kr. 192.000 / år

HORSENS, Hyggeligt butikslejemål på gågaden

På gågaden i Horsens ved siden af det nyrenoverede torv, udbydes hyggeligt butikslejemål på ca. 128 m² til leje med en lav husleje. Lejemålet er oplagt til både detail og klinik. 

Lejemålet er indrettet som ét stort, aflangt butikslokale. Dertil kommer en lille gang, et toilet, samt et mindre baglokale som kan bruges til kontor, lager eller personalerum. Det er nemt at opsætte en væg og lave et lille thekøkken, da vand og afløb allerede er tilgængeligt.

Butikken har store synlige vinduer, der går fra gulv til loft, som er med til at give god synlighed og gøre lokalet lyst og indbydende. Der er lavet en niveaufri indgang, der giver alle typer kunder nem adgang til butikken.

Placeringen giver både stor synlighed og mange potentielle kunder, der nyder en shoppe- og gåtur på den flotte og nyanlagte gågade. Ifølge en analyse af detailhandlen i Horsens er der de seneste 6 år kommet 16 % flere butikker i Horsens. Det bevidner at Horsens er en god Handelsby.

Med en beliggenhed i centrum af byen, er der gode muligheder for at drive en butik midt i det pulserende liv til en relativ lav husleje. Lejen er eksklusiv moms.

 

 

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os

Vil du vide mere om ejendommen?

Læs mere