PAKHUSENE HORSENS, 2-værelses lejlighed, 62 m2 med sydvendt altan på 1. sal

Beliggenhed
Havnen 11B, 1. mf
Pris
7.200 kr./mdr. - Aconto 830 kr./ mdr.

PAKHUSENE HORSENS, 2-værelses lejlighed, 62 m2 med sydvendt altan på 1. sal

Med en placering i første række til vandet er beliggenheden helt unik i Horsens.

Lejlighedens hjerte er det store, dejlige leverum med køkken og stue i åben forbindelse. Herfra er der udgang til den sydvendte altan, og hele den ene endevæg er ét stort glasparti, hvor lyset strømmer igennem. Køkkenet er med hvide elementer, grebsfrit og med sort granitbordplade og indbygget opvaskemaskine. Soveværelset har en god størrelse, og der er meget skabsplads.

Der er gennemgående sildebensgulv og mange lækre detaljer i hele lejligheden. Badeværelset er lavet i kvalitetsmaterialer, marmorlignende klinker, og der er installeret både vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.

På den skønne altan mod syd kan livet nydes og leves, og man føler næsten, at man sidder med tæerne i vandkanten. Billederne fra altanen er taget fra en altan på 4. sal. Udsigten fra 1. sal vil være lidt anderledes.

Midtbyen med gågaden, caféliv og de mange shopping- og indkøbsmuligheder ligger inden for gåafstand, ligesom der er offentlige transportmuligheder lige ved døren.

I bygningen er der elevator, cykelparkering samt depotrum, og der er mulighed for leje af parkeringsplads i Nordhavnens P-hus.

Husleje/måned kr. 7.200

Aconto/måned kr. 830

Ledig fra 1. december 2022

 

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os