PAKHUSENE HORSENS, 3 værelses, 102 m2 lejlighed på 7. sal med tagterrasse og 2 altaner

Beliggenhed
Havnen 11C, 7. tv, 8700 Horsens
Pris
14.900 kr./mdr. - Aconto 900 kr./ mdr.

PAKHUSENE HORSENS, 3 værelses, 102 m2 lejlighed på 7. sal med tagterrasse og 2 altaner

Eksklusivt på øverste etage i Pakhusene finder I denne lejlighed. Med placeringen i første række til vandet er beliggenheden helt unik i Horsens.
Lejligheden rummer et stort åben køkken/ stue med gennemgående lys fra store vinduespartier fra både syd og nord. Køkkenet er med hvide elementer, grebsfrit og med sort granitbordplade og indbygget opvaskemaskine. Derudover har lejligheden 2 værelser i en god størrelse og med meget skabsplads.

Der er gennemgående sildebensgulv og mange lækre detaljer i hele lejligheden. Badeværelset er lavet i kvalitetsmaterialer, marmorlignende klinker, og der er installeret både vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.
På den skønne tagterrasse mod vest og på de 2 altaner – en mod syd og en mod nord – kan livet nydes og leves. Udsigten over selve byen og Horsens fjord er fantastisk og skal opleves.
Midtbyen med gågaden, caféliv og de mange shopping- og indkøbsmuligheder ligger inden for gåafstand, ligesom der er offentligt transportmuligheder lige ved døren.
I bygningen er der elevator, cykelparkering samt depotrum, og der er mulighed for leje af parkeringsplads i Nordhavnens P-hus.

Husleje/måned: kr. 14.900

Aconto/måned: kr. 900

Læs mere om Pakhusene 

Ledig fra 1. september 2023

 

 

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os