PAKHUSENE HORSENS, 3 værelses lejlighed, 96 m2 med altan på 1. sal

Beliggenhed
Havnen 11B, 1.th, 8700 Horsens
Pris
10.600 kr./mdr. - Aconto 1.030 kr./ mdr.

PAKHUSENE HORSENS, 3 værelses lejlighed, 96 m2 med altan på 1. sal

Med en placering i første række til vandet er beliggenheden helt unik i Horsens. Lejligheden består af et åbent køkkenalrum i forbindelse med stuen. Herfra er der udgang til den sydvendte altan, og hele den ene endevæg er ét stort glasparti, hvor lyset strømmer igennem.

Køkkenet er med hvide elementer, grebsfrit og med sort granitbordplade og indbygget opvaskemaskine. Soveværelset og værelset har en god størrelse og megen skabsplads. Der er gennemgående sildebensgulv og mange lækre detaljer i hele lejligheden. Badeværelset er indrettet i samme stil som køkkenet, og i brusenichen er der installeret en komfortabel rain shower bruseløsning med separat håndbruser.

På den skønne altan mod syd kan livet nydes og leves. Midtbyen med gågaden, caféliv og de mange shopping- og indkøbsmuligheder ligger inden for gåafstand, ligesom der er offentlige transportmuligheder lige ved døren. I bygningen er der elevator, cykelparkering samt depotrum, og der er mulighed for leje af parkeringsplads i Nordhavnens P-hus.

Bemærk at billederne i dette opslag er fra en tilsvarende lejlighed på 4. sal. Udsigten er lidt anderledes på 1. sal.

Husleje/måned: kr. 10.600

Aconto/måned: kr. 1.030

Læs mere om Pakhusene

Ledig fra 1. september 2022

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os