PAKHUSENE HORSENS, 3-værelses lejlighed, 98 m2 på 4. sal med 2 altaner

Beliggenhed
Havnen 11D, 4. th
Pris
12.100 kr./mdr. - Aconto 1.030 kr./ mdr.

PAKHUSENE HORSENS, 3-værelses lejlighed, 98 m2 på 4. sal med 2 altaner

Bo på 4. sal i Pakhusene, der med placeringen i første række til vandet, har en unik beliggenhed i Horsens. Lejligheden har store vinduespartier mod syd og nord og 2 skønne altaner. Den ene altan er sydvendt, den anden har udsigt ind over byen. Lejligheden rummer et åbent køkkenalrum i forbindelse med stuen. Køkkenet er med sort granitbordplade og hvide grebsfrie køkkenelementer samt sildebensparket. Badeværelset er indrettet i samme stil som køkkenet, og i brusenichen er der installeret en komfortabel rain shower bruseløsning med separat håndbruser.

Der er gulvvarme i hele lejligheden og alle værelser har indbyggede skabe. Der forefindes naturligvis opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.

Midtbyen med gågaden, caféliv og de mange shopping- og indkøbsmuligheder ligger inden for gåafstand. Der er offentligt transportmuligheder lige ved døren. Bygningen er med elevator, cykelparkering, depotrum, og der er mulighed for leje af parkeringsplads i Nordhavnens P-hus.

Bemærk at billederne i dette opslag er fra en tilsvarende lejlighed på 6. sal. Udsigten kan være en smule anderledes på 4. sal.

Husleje/måned: kr. 12.100

Aconto/måned: kr. 1.030

Læs mere om Pakhusene 

Ledig fra 1. maj 2023

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os