Bettina Antitsch Mortensen ny formand i M+ koncernen

28. februar 2022

Advokat Bettina Antitsch Mortensen overtager formandsposterne i bestyrelserne i M+ koncernen, der omfatter selskaberne M+ Ejendomme, M+ Invest samt Stenhøj Husene og Hybel. Det sker efter hendes mand Michael Antitsch Mortensens død den 31. januar 2022, som følge af et pludseligt hjertestop under en forretningsrejse til Schweiz.

Michael Antitsch Mortensens mangeårige forretningspartner Per Hansen vil være næstformand i bestyrelserne og vil sammen med Bettina Antitsch Mortensen udgøre formandskabet.

"Det er på en utrolig trist baggrund, at jeg nu påtager mig disse formandshverv. Jeg ved, at det ville være Michaels ønske, at vi nu sikrer, at selskaberne fortsat har de ledelser, som de fortjener. Jeg vil lægge stor vægt på at lede den samlende virksomhed i samme ånd som tidligere. Det gør jeg med stor tillid til både de daglige ledelser og medarbejderne i selskaberne. Vi har dygtige, kompetente og loyale medarbejdere i alle virksomhederne," siger Bettina Antitsch Mortensen.

Advokatfirma på stand by
Beslutningen om at indtræde som bestyrelsesformand betyder samtidig, at Bettina Antitsch Mortensen har sat sit virke som profileret forsvarsadvokat i sit eget advokatfirma på standby.

"Min tilgang til tingene har altid været at gøre det ordentligt og grundigt. Det er en stor opgave med så kort og uventet varsel at overtage formandsposterne i disse selskaber. Derfor kræver det min fulde opmærksomhed samtidig med, at jeg skal bearbejde min store sorg over at have mistet min højt elskede mand og mine børns far. Heldigvis er DNA'et i både M+ koncernen og Hybel mig på ingen måde fremmed. Jeg kender allerede virksomhederne rigtig godt og ser frem til at fordybe mig endnu mere. Jeg er ikke i tvivl om, at mit mangeårige virke som advokat - herunder også tidligere som erhvervsadvokat - kommer mig til gode nu," siger Bettina Antitsch Mortensen.

Mødes med samarbejdspartnere
Hun fortæller, at hun allerede har mødtes med en del samarbejdspartnere, og at hun i den kommende tid vil fortsætte denne dialog.

"Det er selvfølgelig vigtigt, at alle i og omkring virksomhederne føler sig trygge ved dette skifte, og jeg er utrolig taknemlig over, at Per Hansen har sagt ja til at påtage sig formandskabet sammen med mig. Heldigvis har Michael altid været et visionært menneske, der har omgivet sig med dygtige og kompetente folk, så selskabernes drift ikke er afhængig af hans tilstedeværelse.

Jeg vil af hele mit hjerte ønske, at Michael stadig var iblandt os. Vi i den nærmeste familie har lidt et helt ubærligt tab. Det skal vi sammen forsøge at bearbejde, og i den situation er det mig meget magtpåliggende at fortsætte udviklingen af de selskaber, som Michael har skabt sammen med alle de dygtige mennesker, som heldigvis er den del af M+ koncernen og Hybel," siger Bettina Antitsch Mortensen.

Fakta:
M+ Invest: M+ koncernens investeringsaktiviteter samt support og udøvelse af aktivt ejerskab over porteføljeinvesteringer, herunder joint venture-samarbejdet Plushusene (ejet sammen med NREP). Adm. direktør Claus Porsgaard

M+ Ejendomme: Ejendomsselskab med ejendomsudvikling og ejendomsinvesteringer. Adm. direktør Peter Heide Wessel

Hybel: Typehusvirksomhed. Adm. direktør Brian Langvad

Kontaktinformation
For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil 53 85 07 70