M+, Hybel og Plushusenes nye domicil nomineret til fornem arkitekturpris

20. september 2023

Vi er stolte over at kunne fortælle, at M+, Hybel og Plushusenes nye domicil på Rosenkrantzvej i Horsens er nomineret til Horsens Kommunes arkitekturpris 2023 i kategorien "Nybyggeri, bolig, institution og erhverv".

Dommerkommiteen fremhæver, at det nye domicil er et godt eksempel på et byggeri, der passer ind i det omkringliggende terræn med et stramt formsprog samt et tidløst og langtidsholdbart materialevalg.

Det nye domicil har en lang facade med høje, geometriske åbninger, som gør bygningen til et iøjnefaldende vartegn, når man ankommer til byen fra afkørslen ved Horsens V.

"Vi er stolte over at blive nomineret til Horsens Kommunes arkitekturpris i kategorien "Nybyggeri, bolig, institution og erhverv". Vi ser nomineringen som en stor anerkendelse af vores arbejde og samarbejde med de dygtige arkitekter fra Vallentin Haugland og Green Sustainable Landscape samt Hybel Real Estate A/S, der har været bygherre på projektet.

Det har været et stort fokusområde for os at skabe et domicil, der passer ind i det omkringliggende terræn og miljø, men som samtidig fungerer som et iøjnefaldende vartegn for vores arbejdsplads.

Vi vil gerne takke Horsens Kommune og dommerkomiteen for nomineringen. Den betyder meget og giver os endnu mere motivation til at fortsætte vores hårde arbejde.”