Nomineret til Ejendomsprisen 2023

12. juli 2023

Det bragte både stor glæde og enorm stolthed, da vi hos M+ fik at vide, at Bettina Antitsch Mortensen er nomineret til Ejendomsprisen 2023 i kategorien Årets Velkomst.
 
Med ydmyghed og stor taknemmelighed, men også med tankerne på det uendeligt triste grundlag for Bettinas indtræden i ejendomsbranchen, har hun modtaget beskeden om nomineringen.
 
Med det sværest tænkelige udgangspunkt har Bettina Antitsch Mortensen på forbilledlig vis formået at gribe stafetten og føre det videre, der var Michaels livsværk, og som hun nu tegner nutiden og fremtiden for – sammen med hele teamet i M+ Koncernen.
 
Det vil glæde os, hvis I vil gå ind og stemme på hende til Årets Velkomst i ejendomsbranchen. https://lnkd.in/g-egHzJ
 
Om nomineringen af Bettina skriver Estate Media Danmark:

"Der gik et chok gennem ejendomsbranchen, da M+ stifter Michael Mortensen døde pludseligt i januar 2022. De færreste forventede, at hans enke Bettina Antitsch Mortensen, der havde sit eget forsvarsadvokatfirma, ville gå ind i ejendomsbranchen. Men det er præcis, hvad hun har gjort, og hun har på trods af en svær personlig situation taget stafetten op og sat sig for bordenden eller indtrådt i bestyrelsen i de mange selskaber i koncernen og for alvor gjort sit indtog i ejendomsbranchen."
 
Afstemningen slutter den 25. august 2023
 
Tak til Estate Media Danmark for nomineringen.