HORSENS, Butik, Café eller Klinik i hjertet af midtbyen

Beliggenhed
Graven 3, Horsens
Pris
150.000 / år

HORSENS, Butik, Café eller Klinik i hjertet af midtbyen

Lejemålet har en god beliggenhed i Graven, som er en del af gågademiljøet i Horsens. Det ligger i den nedre del af Graven med kun 54 meter til Søndergade, der er hovedgaden/strøget i midtbyen.

Lokalet har en lang facade på 9 meter, der giver en god synlighed, og ikke mindst gode udstillingsmuligheder. Der er monteret rullegitter i samtlige vinduer ud mod gågaden. Vinduerne går fra gulv til loft, og er med til at give et fantastisk lysindfald. Straks man åbner døren, og træder ind, bliver man mødt af et indbydende og lyst lokale med pænt "trægulv" og ny moderne akustikvæg.

Lokalet er 102 m² incl.  en mellemgang og et mindre baglokale/køkken. Selve butiksdelen er L formet, og det giver gode muligheder for kreativ indretning af de mange vægmeter. Fra stueplan er der direkte adgang til en pæn kælder på 63 m², med god lofthøjde. Her finder du toilettet, samt to større og et mindre kælderrum,  der kan bruges til f.eks lager, opbevaring og vaskerum. Lejemålet har igennem tiden været populært, i mere end 12 år var "GameStop" lejer, og senest har der været drevet iscafé herfra. Lokalet henvender sig til mange forskellige brancher, herunder detailhandel, frisør, café og lignende.

Horsens har altid været en stærk handelsby med et stort udbud af specialbutikker, kædebutikker og en aktiv detailhandel. Søndergade blev i 2021 færdig med en omfattende istandsættelse af belægning, belysning, hyggekroge, opholdsarealer og legeaktiviteter til de mindste - Alt sammen til stor gavn for butikkerne i midtbyen.

Areal
Detail: 102 m2 - Kælderareal: 63 m2

Økonomi
Årlig leje: 150.000 kr. 
Månedlig leje: 12.500 kr.
Depositum: 75.000 kr.

Leje og depositum er eksklusiv moms

Har du spørgsmål til lejemålet?

Skriv til os

Vil du vide mere om ejendommen?

Læs mere